با مشیر مارکت همیشه یک قدم جلوتر از رقیبان خود حرکت کنید!

عمده فروشی چای خارجی در ایران

مشیر مارکت یکی از معتبر ترین شرکتهای عمده فروشی چای خارجی در ایران میباشد. از آنجائیکه چای پس از آب پر مصرفترین نوشیدنی در ایران است و ایرانیان از هزاران سال پیش چای مینوشیده اند و چای مهمان همه خانه های ما بوده است سرانه مصرف چای در ایران ۱.۵ کیلوگرم است وسالانه طبق گزارشات مرکز آمار ایران سالانه قرین به  ۸۰ هزار تن چای به ایران وارد میشود.

عمده فروشی چای خارجی در ایران همیشه با چالشهایی روبروست زیرا در شمال ایران چای کشت وتولید میشود ولی میزان تولید داخلی کفاف مصرف بالای چای در ایران را نمیدهد.

در مشیر مارکت شما میتوانید برترین برندهای دنیا را به صورت عمده خریداری کنید.

عمده فروشی چای خارجی

توینینگز یکی مشهورترین برندهای نوشیدنی انگلیسی است که قدمت آن به بیش 300 سال می رسد. محصولات برند به دلیل گستردگی تنوع، کیفیت بالا، عطر دوست داشتنی و طعم منحصر به فرد در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد عمده چای خارجی این برند در مشیر مارکت انجام میشود.

این برند توسط توماس تویینینگز در سال 1706 در لندن تاسیس شد. با رشد محبوبیت چای تویینینگز در انگلستان، ملکه ویکتوریا با اعطای حکم سلطنتی این برند را برای تامین کننده چای خانواده سلطنتی در سال 1837 منسوب کرد. از قرن بیستم، چای تویینینگز به عنوان چای صبحانه  و اولین تولید کننده چای کیسه ای در بین مردم معروف شد و هم اکنون در  عمده فروشی چای خارجی مشیر مارکت میتوان آنها را خریداری نمود.

تویینینگز با پیروی از بالاترین استانداردهای  کیفیت، همواره سعی در بهبود سطح کیفیت محصولات نوشیدنی در سراسر دنیا داشته است. متخصصین این برند برای پیدا کردن مرغوبترین چای به کوهستانها، مزارع و باغهای سایر کشورهای دنیا سفر می کنند. آنها همچنین برای تضمین کیفیت پایدار محصولات، هر هفته بیش از 3000  فنجان چای را می‌چشند. 

چای سیاه برند TWININGS

این برند در سه نوع English Breakfast و Earl Grey و Everyday در مشیر مارکت فقط به صورت عمده عرضه میشود.

چای سبز برند TWININGS

چای سبز خالص، چای سبز با نارگیل و انبه، چای سبز و زنجبیل، چای سبز لیمویی و چای سبز نعنایی

دمنوشهای برند TWININGS

دمنوشهای ترکیبی تمرکز، سلامتی، تازگی، خواب راحت، آرام بخش، پشتیبان سیستم ایمنی، سم زدایی و سلامت قلب
پرفروشترین

امروزه تنوع گسترده محصولات تویینینگز به بیش از 500 نوع چای شامل چای سبز، سیاه، دمنوش، و دمنوشهای ترکیبی می رسد. همچنین محصولات این برند شامل دمنوش های گیاهی، دمنوش های سرد بر پایه میوه، قهوه، شکلات داغ و نوشیدنی های مالت نیز می شود که در سایر فروشگاه های موادغذایی جهان برای دوستداران این برند محبوب عرضه می شود در این ایران نیز عمده فروشی چای خارجی توسط مشیر مارکت انجام میشود.

سوالات متداول در مورد دم کردن چای

قدم به قدم برای دم کردن یک چای خوش رنگ و بو

  1. آب جوش را به دمای ۱۰۰ تا ۱۳۰ درجه سانتیگراد برسانید.
  2. قوری را گرم کنید.
  3. چایی کیسه ای را در قوری قرار دهید و آب جوش را اضافه کنید.
  4. درب قوری را بپوشانید و بگذارید چای برای ۵ دقیقه بماند.
  5. چندبار چای کیسه ای را در قوری حرکت دهید و سپس آنرا دور بیندازید.
  6. از نوشیدن این چای لذت ببرید!

یک چای زنجبیل یا چایی سبز زنجیلی فوق العاده در مشیر مارکت موجود است. جهت اطلاعات بیشتر اینجا کلیک کنید.

وقتی به چای هل اضافه میکنید نوشیدن آن چایی لذتی باورنکردنی دارد. برای این کار کافیست موقعی که چای کیسه ای را به قوری اضافه میکنید ۲ عدد دانه هل را شکسته و چایی خود اضافه کنید.

برای دم کردن چای سبز درجه حرارت آب نباید بیشتر از ۸۰ تا ۸۵ درجه سانتیگراد باشد. پس وقتی آب به جوش آمد به مدت ۲ دقیقه آنرا به حال خود رها کنید. سپس آب را در لیوان ریخته و چایی سبز کیسه ای را به آن اضافه کنید و ۳ دقیقه آنرا رها کنید سپس آنرا با لذت بنوشید.

عمده فروشی چای خارجی

تاریخچه چای در دنیا

چای پیشینه غنی و شگفت انگیزی دارد که دانستن آن خالی از لطف نیست! در عمده فروشی چای خارجی مشیر مارکت به تاریخچه چای پرداخته ایم.

تاریخچه چای مانند یک داستان حماسی است، مانند سفری در زمان در سرتاسر قاره ها. تجارت، فرهنگ و رسوم ملت ها با چای گره خورده است. چای نوشیدنی بسیار محبوبی است که ریشه در تاریخ ما دارد. طول عمر آن تقریباً با تمام آداب و رسوم و تجارت های دیگر رقابت می کند. چای نه تنها در قلب مردم انگلستان و جزایر بریتانیا، بلکه در قلب سایر ملت های جهان جای دارد. 

تصور مسیر پر فراز و نشیبی که فنجان چای صبحانه ما در طول تاریخ طی کرده است شگفت انگیز خواهد بود.  پیشینه مصرف چای به سال 2737 قبل از میلاد مسیح در چین باستان برمی گردد؛ این نوشیدنی به عنوان یکی از ضروریات اصلی در هر خانه از کاخ واکینگهام تا خیابان های هند و میز آشپزخانه شما، جای خود را در بین سایر اقوام در ملل مختلف باز کرده است.

خاستگاه چای در چین

منشأ و کشف اولیه چای را به  دلیل پیشینه طولانی آن (بیش از 5000 سال) را فقط می توان در داستان سرایی ها، افسانه ها و اسطوره ها جستجو کرد. بر اساس کهن‌ترین افسانه، شن نونگ امپراتورو گیاه شناس چینی، این نوشیدنی را برای اولین بار زمانی کشف کرد که برگ‌های درخت چای به طور اتفاقی در دیگ آب جوش او افتاد. پس از این اتفاق شگفت‌انگیز، چای به تدریج به‌عنوان نوش داروی گوارشی در میان مردم چین معروف شد، و عمده فروشی چای خارجی در بقیه کشورها راواج یافت. بعدها در زمان سلسله هان (220-206 پس از میلاد)، نوشیدن چای به یک مراسم رسمی تبدیل شد.

عمده فروشی مواد غذایی خارجی
 

 

با افزایش محبوبیت چای، روش های دم کردن و تجهیزات  سرو چای مثل سینی های لاکی و فنجان های چینی نیز ارتقا یافت. در پایان قرن سوم بود که چای به عنوان نوشیدنی ملی چین شناخته شد و در طول هزاره اول میلادی چایخانه ها به کانون زندگی اجتماعی چین تبدیل شد؛ جایی که خانواده ها و دوستان برای گفتگوهای روزمره دورهم جمع می شدند و توسط شعبده بازان، شاعران و بازیگران و یا با ورق بازی و شطرنج  سرگرم شود.

چای و ذِن

در قرن سوم میلادی راهبان بودایی چای را به ژاپن و تبت بردند، و در اوایل قرن دوازدهم میلادی از آن در طراحی رسوم چای ذِن بودایی، برای کمک به مراقبه استفاده شد.

تجارت چای در اروپا – شرکت هلندی هند شرقی 

عمده فروشی چای خارجی و واردات به اروپا نسبتا با تاخیر انجام شد. با وجود اینکه مارکوپولو در سال 1271 برای اولین بار وارد سواحل چین شده است، اما در سفرنامه  وی به چای اشاره ای نشده است. تا قبل از ورود اولین محموله چای از چین به اروپا، اعراب بر تجارت بین چین و غرب تسلط داشتند. به همین دلیل چای قبل از انگلستان به آمریکای شمالی وارد شد. این انحصار تا سال 1606 زمانی که اولین محموله چای به طورمستقیم توسط هلندی ها از چین وارد اروپا شد ادامه داشت. هلندی ها اولین بندر تجاری خود را در جزیره جاوه تأسیس کردند. 

چای به سرعت در میان طبقات بالای اجتماعی به محبوب رسید، زیرا به واسطه سفر طولانی در پهنه اقیانوس ها و مالیات بالا به ویژه در پرتغال، جایی که کاترین افبراگانزا عاشق آن شد، یک نوشیدنی گران ولوکس به حساب می آمد. به لطف ازدواج او با چارلز دوم سرانجام چای به دربار و اتاق پذیرایی اشراف انگلستان راه یافت.

عمده فروشی چای خارجی

مسیر طولانی چای: چین به روسیه

مسیر حمل چای از کاشغر (پشت دیوار چین) با عبور از صحرای گَبی تا اُرگا در مغولستان ادامه می یافت. چای در این مسیر توسط کاروان های تجاری با شتر به روسیه حمل می شد. این سفر دشوار گاهی تا 18 ماه به طول می انجامید.

هر چه نوشیدن چای در روسیه رواج بیشتری می یافت، قیمت آن به خاطردشواری های مسیر طولانی تجارت این محصول که باعث عدم توازن عرضه و تقاضا در این کشور شده بود گران تر می شد.  بنابر همین دلایل، بسیاری از تاجران چای تا قبل از افتتاح راه آهن سراسری سیبری در سال 1903 مجبور به ترک تجارت خود شدند.

چای در بریتانیا 

پس از اینکه ملکه کاترین برای اولین بار از چای در انگلستان حمایت کرد، بازرگانان انگلیسی به سرعت شرکتی را با نام شرکت انگلیسی هند شرقی برای رقابت با هلندی ها در زمینه واردات چای راه اندازی کردند. اما قیمت چای با مالیات 118 درصد همچنان گران باقی ماند. به همین دلیل این نوشیدنی فقط در اتاق پذیرایی اشراف و افرادی که متعلق به طبقات بالای اجتماعی بودند یافت می شد. آنها برای سرو چای از لوکس ترین و گرانترین رومیزی ها و ظروف چینی،  و برای نگهداری آن از ظروف نقره مرغوب استفاده می کردند. در اواخر قرن نوزدهم به تدریج مهمانی های چای در انگلستان رواج بیشتری پیدا کرد و همچنین رسم نوشیدن چای بعد از ظهرتوسط داچیس افبدفورد به سنت های این کشور اضافه شد. 

ابتدا در گلاسکو و سپس در لندن، و بعدا در دیگر استان‌ها چایخانه رواج یافتند. این مکان ها محبوبیت بیشتری نزد خانم ها پیدا کرد و آنها با راحتی بیشتری نسبت به سایر مکان های اجتماعی دیگر می توانستند رفت وآمد کنند و دور هم جمع شوند.

تقلب و دزدی دریایی 

به دلیل مالیات بالای چای در انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی، برخی از بازرگانان سودجو برگ‌های چای واقعی را با مواد کم ارزش مانند برگ های دیگر گیاهان و گاه با مواد منزجرکننده مثل فضولات گوسفند و موش مخلوط می کردند. با رواج این گونه تقلب ها، دولت اقدام وضع قانونی (smouch) برای جریمه سنگین 10 پوندی به ازای هر پوند از محصول در راستای مبارزه با بازار سیاه چای نمود.

پس از اعلام جنگ از سوی بریتانیا در سال 1839، چین صادرات چای را به این کشور به طور کامل مسدود کرد. قبل از این رخداد، مناطق دیگری برای کشت چای در سراسر هند و سریلانکا کشف شده بود، و همچنین اختراع کشتی سریع حمل چای که تقریبا 3 برابر سریعتر از کشتی های باری معمولی بود،. باعث رقابت شدیدی بین تاجران چای شد. آخرین کشتی سریع حمل چای Cutty Sark نام داشت که در سال 2012 توسط تیمز در گرینویچ به طور کامل بازسازی شد.

مالیات چای و جنگ

وضع مالیات بالای ناعادلانه بر صادرات چای به آمریکا منجر به تحریم کالاهای انگلیسی شد. در 16 دسامبر 1773، سه کشتی متجاوز انگلیسی که حامل چای بودند منجر به شورش، غارت و تخریب ناوگان شرکت چای هند شرقی شدند. 

حزب چای بوستون آتش جنگ استقلال آمریکا را افروخت و پس از آن، آمریکا  پس از حوادثی تاریخی متولد شد؛ و به این ترتیب انگلستان مستعمره اصلی خود را از دست داد.

 

 

چای و ایران

سابقه مصرف چای در ایران به عنوان یک نوشیدنی سطح بالا به قرن هفدهم میلادی می‌رسد.

امروزه مصرف چای، یکی از اجزای جدایی ناپذیر زندگی عادی مردم در ایران است. اما سابقه مصرف چای در ایران، کمتر از دو قرن است. با این حال، برخی معتقدند که پیشینهٔ مصرف چای در ایران به سده دوم میلادی می‌رسد و برخی از جهانگردان از چایخانه‌هایی سخن گفته‌اند که بزرگان و توانگران در آن جا جمع می‌شدند و چای می‌نوشیدند.

فروش عمده چای خارجی

 

 

مشخص نیست ایرانیان چه زمانی اولین بار با این نوشیدنی آشنا شدند. بیرونی در کتاب الصیدنه اش که در نیمهٔ اول قرن پنجم نوشته شده، جزئیاتی در خصوص گیاه چای و استفاده از آن به عنوان نوشیدنی در تبت و چین آورده است. ظاهراً عادت چای نوشی تا قرن هفتم هجری به غرب آسیا نرسیده و ممکن است مغول‌ها در اشاعهٔ آن تأثیر داشته باشند. امیرکبیر، ممکن است نقشی در ترویج چای در ایران داشته باشد؛ او از دولت فرانسه دو دست ظروف چای خوری، شامل سماور نقره‌ای، وی یکی دیگر را از تاجری روس دریافت کرد. امیر کبیر انحصار سماورسازی با یارانهٔ دولتی را به استادکاری در اصفهان اعطا کرد.

کشت چای در ایران، از سال ۱۳۱۴ هجری قمری آغاز شد. در این سال، یکی از رجال آن دوره به نام محمد میرزا کاشف السلطنه که به عنوان ژنرال کنسول ایران در هند مأمور به خدمت بود، توانست در بازگشت به ایران، چند بته چای را با زحمت فراوان وارد ایران کند. وی با توجه به مطالعاتی که بر روی انواع چای و نحوه کشت آنها نموده بود، شهر لاهیجان را به دلیل وجود هوای مناسب برای کشت چای انتخاب کرد. این شهر امروز به عنوان مرکز کشت چای در ایران درآمده‌است. مقبرهٔ کاشف‌السلطنه در لاهیجان امروز به صورت گنجینهٔ تاریخ چای ایران در لاهیجان درآمده‌است.

هم اکنون سهم ایران ۴ تا ۴/۵ درصد از مصرف کل چای جهان است.